Palvelumme

Monialainen asiantuntija

Palveluihimme kuuluvat

Kestävää arkkitehtuuria

UKI Arkkitehdit on perustettu vuonna 1958 Oulussa. Kuuden vuosikymmenen aikana olemme olleet mukana sadoissa mielenkiintoisissa ja vaativissa projekteissa ja suunnitelleet tuhansia kohteita. Pitkäjänteisyys tarkoittaa meille kahta asiaa: kestäviä asiakassuhteita ja sitä, että suunnittelemamme arkkitehtuuri kestää ajassa.

Olemme kokenut, nykyaikainen ja innovatiivinen asiantuntijaorganisaatio. Suunnitteluprojekteissamme korostuu vuorovaikutteisuus sekä toiminto- ja käyttäjälähtöisyys ja käytämme hankkeissamme vuorovaikutteista VALO™- menetelmää, joka osallistaa käyttäjiä hallitusti.

Kumppani ja edelläkävijä

Olemme asiakkaallemme rakennetun ympäristön asiantuntija sekä yhteistyökumppani. Toimintatapamme perustuu eettisesti ja ekologisesti kestävään tapaan toimia luotettavana suunnitteluosapuolena. Käytössämme on nykyaikaisimmat suunnittelumenetelmät ja yhteistyöverkostot, jotka mahdollistavat vaihtoehtoisten ratkaisujen tarkastelun toiminnallisesta ja taloudellisesta näkökulmasta. Virtuaalisessa suunnittelussa olemme edelläkävijöitä.