Haemme jatkuvasti lisää osaajia tiimiimme!

UKI Arkkitehdit hakee jatkuvasti uusia osaajia monipuolisiin suunnittelutehtäviin eri mittaisiin projekteihimme eri aloille. Voit olla arkkitehti, rakennusarkkitehti, arkkitehti yo tai suunnitteluassistentti – tehtävänkuva muodostetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Monipuolinen työkokemus ja koulutustausta ovat eduksi.

Olemme valinneet kesäharjoittelijat Oulun toimistoomme tulevalle kesälle, mutta mikäli lisätyötarvetta ilmenee, palaamme hakemuksiinne huhti-toukokuussa. Eri toimipisteissämme on töitä tarjolla valmistuneille arkkitehdeille.

Lisätietoja saat tarvittaessa osoitteesta rekry@ukiark.fi

Toimistomme

UKI Arkkitehdit on oululaislähtöinen arkkitehtitoimisto, ja toimipisteitämme on Oulun lisäksi myös Helsingissä ja Jyväskylässä. Olemme kokenut, nykyaikainen ja innovatiivinen arkkitehtitoimisto, ja hyödynnämme eri teknologioita ja suunnittelumenetelmiä tehokkaasti. Suunnitteluprojekteissamme korostuu vuorovaikutteisuus ja käyttäjälähtöisyys.

UKI Arkkitehdit osallistuu aktiivisesti niin kutsu- kuin yleisiin arkkitehtikilpailuihin ja on myös palkittu lukuisissa suunnittelukilpailuissa.

Työvälineemme

Työpisteemme ovat ergonomisesti suunniteltuja ja talossa on oma IT-asiantuntija, joka pitää konekantamme ja ohjelmistomme ajan tasalla. Työvälineinämme ovat pääasiassa ArchiCAD ja Revit-tietomallinnusohjelmistot. Muita käytössämme olevia ohjelmistoja ovat mm:

Graphisoft Archicad | Autodesk Revit | Autodesk Autocad
Autodesk Navisworks | Blender | Unity | 3ds Max
Adobe Illustrator | Adobe Photoshop | Adobe InDesign
Solibri Model Checker

Työyhteisömme

Työyhteisömme on asiantunteva, mutta rento. Otamme uudet työntekijät lämpimästi vastaan, ja meidän kanssamme viihtyy varmasti. Järjestämme myös säännöllisesti yhteisiä tapahtumia eri teemoilla.

Kiitoksia mielenkiinnostasi!

Lisätietoja projekteistamme ja tiimistämme.