Kestävää arkkitehtuuria

UKI Arkkitehdit on perustettu vuonna 1958 Oulussa, ja toimimme nykyään ympäri Suomea sekä myös ulkomailla. Toimistomme sijaitsevat Oulussa, Jyväskylässä ja Helsingissä. Kuuden vuosikymmenen aikana olemme olleet mukana sadoissa mielenkiintoisissa ja vaativissa projekteissa ja suunnitelleet tuhansia kohteita.

Yhdessä määrittelemämme arvot näkyvät toiminnassamme:

Historia ja tulevaisuus saman katon alla

UKI Arkkitehtien Oulun toimisto sijaitsee vanhassa Kruunumakasiinin kiinteistössä Myllytullissa, Oulun keskustan tuntumassa. Kruunumakasiinin on suunnitellut arkkitehti Anders Fredrik Granstedt ja se valmistui vuonna 1847. Tyyliltään rakennus edustaa uusklassismia. Historiansa aikana rakennus on toiminut erilaisissa käyttötarkoituksissa, kuten viljavarastona, Oulun puusepänteollisuuden puutavaravarastona, jätepaperivarastona sekä sota-aikana muonavarastona. 1990-luvun alussa rakennus on peruskorjattu ja muutettu ravintola-, kokous-, toimisto-, ja juhlatilakäyttöön Oulun Rakennusmestariyhdistyksen toimesta. UKI Arkkitehdit muutti tiloihin vuonna 2008.

Kruununmakasiini

Työtilat ja virtuaalitilat

Kolmessa kerroksessa toimivat tilat muodostavat luovan ja mielekkään työympäristön. Tällä hetkellä rakennuksen yhteydessä toimii UKI Arkkitehtien kehittämässä VALO 2.0™ suunnittelumenetelmässä hyödynnettävä CAVE–simulaatiostudio. Studiossa voidaan havainnoida ja testata ohjatusti rakennus- ja ympäristösuunnitelmia liikkumalla kolmiulotteisessa, todelliseen kokoon mallinnetussa virtuaaliympäristössä.

YRITYS_TOIMISTOMME_valo