Ajankohtaista

Arkisto

Vaativan korjausrakentamisen suunnittelu on UKIn vahvaa osaamista ja mielenkiintoista työtä, jossa monet yllätykset haastavat suunnittelijaa

UKI Arkkitehdeilla ja sen tekijöillä on laaja kokemus vaativista ja erittäin vaativista peruskorjauskohteista usean vuosikymmenen ajalta. Äskettäin korjausrakentamisen osaaminen syveni entisestään, kun Laatio-tiimi toi mukanaan esimerkiksi monipuolisen restaurointikokemuksen. ”Yleensä rakennusten korjaaminen edistää kestävää kehitystä”, sanovat UKIn kokeneet korjausrakentamisen suunnittelijat.

UKI Arkkitehdit sai yhdeksän uutta osakasta

UKI Arkkitehdit on saanut yhdeksän uutta osakasta. He ovat vastuullisissa rooleissa asiakasprojekteissa työskentelevät Mika Avela, Marjaana Harjapää, Mikko Kaira, Hanna Kangas, Vesa-Pekka Kiiskinen, Mika Nieminen, Ari Ronkainen, Meri Ruuskanen ja Timo Vihtkari.

Kun menetelmiä ja työkaluja kehitetään, hyötyjiä ovat asiakkaat ja suunnittelijat

Menetelmien ja työkalujen kehittäminen on UKI Arkkitehdeilla kaikille halukkaille avointa tiimityötä, joka hyödyttää niin suunnittelijoita kuin asiakasta. Vähemmän virheitä ja turhaa työtä, enemmän aikaa suunnittelulle sekä korkeampaa työhyvinvointia, kiteyttää arkkitehti Karita Lahti tavoitteita ja tuloksia.

Arkkitehdin arkipäivä

Ensimmäinen osa kirjoitussarjasta, joka avaa suunnitteluprosessia ja kertoo arkkitehdin roolista koko korttelin sekä yksittäisen rakennuksen mittakaavassa.