Katri Patourina

Rakennusarkkitehti, Jyväskylä

Tutustuin UKI Arkkitehteihin jo vuonna 2017 hakiessani toimistolle kesätöihin ja valmistuttuani rakennusarkkitehdiksi 2018 kesästä alkaen olen ollut osana tiimiä mukana UKI:n toiminnassa. UKI:lla on ollut erittäin mieluisaa olla töissä, toimistossa on hyvä työilmapiiri ja ammattitaitoista porukkaa. Mahtavaa on myös se, että UKI:lla arvostetaan samoja asioita, joita itsekin pidän tärkeinä eli laatu ja asiakaslähtöinen suunnittelu.

Työntekijänä olen monipuolinen osaaja ja ahkera ihminen, joka on tarkka tekemässään työssä. Minulla on joustava ajatusmaailma, minkä takia olen hyvä sekä ideoinnissa että tehokasta rutiinityötä vaativissa tehtävissä. Vahvuuksiani ovat myös mallintaminen, ongelmienratkaisukyky ja taito nähdä erilaisia vaihtoehtoja sekä venäjän kielen osaaminen.

Persoonana olen innokas, luova ja utelias. Pidän luonnontieteistä ja taiteesta sekä uuden oppimisesta. Vapaa-ajallani touhuan läheisteni kanssa kaikkea maan ja taivaan väliltä urheilusta töllön katseluun. Rauhoitun maalaten ja käsitöitä tehden.

Yhteystiedot
p. 050 357 8331
katri.patourina@ukiark.fi