Timo Welling

Rakennusarkkitehti, Jyväskylä

Olen ollut UKI Arkkitehtien joukossa syksystä 2022 alkaen LPV Arkkitehdit Jyväskylä Oy:n yrityskaupan myötä. Valmistuin rakennusarkkitehdiksi vuonna 1989. Työurani olen tehnyt Jyväskylässä eri arkkitehtitoimistoissa – mahtuupa mukaan myös vajaan kymmenen vuoden vierailu taloteollisuuden palveluksessa.

Rakennuksia suunnitellessani koen olevani osa suurempaa kokonaisuutta. Tämä kokonaisuus muodostuu monesta eri sidosryhmästä, mm. tilaajat, rahoittajat, erityisalojen suunnittelijat, viranomaiset, loppukäyttäjät ja tavalliset, kaduilla kulkevat ihmiset. Kun näiden kaikkien osapuolien intressit ja positiiviset tahtotilat täyttyvät, koen, että olen onnistunut työssäni. Suuri merkitys tässä onnistumisessa ja työn mielekkyydessä on kannustava työympäristö ja parhaat työkaverit. Apua saa aina pyydettäessä.

Viikonloput vierähtävät maalla hyötyliikunnan, puutarhanhoidon, polttopuiden teon ja musisoinnin parissa. Olen soittanut rumpuja yli 30 vuotta. Bändiltämme (BadName) ilmestyi keväällä toinen pitkäsoitto juurevaa rock’n’rollia. Yhdessä soittaminen on myös ryhmätyötä parhaimmillaan.

Yhteystiedot
p. 040 682 0454
timo.welling@ukiark.fi