Powerin liikerakennus

Oulu 2017 2 500,00 brm² Majalis Oy

Brändin ilmentymä

Liikerakennus on tehokas tausta myytäville tuotteille

Vilkkaan sisääntuloväylän varrelle Oulun Limingantulliin valmistunut liikerakennus on ensimmäinen Power-kodintekniikkaketjulle räätälöity uudisliikerakennus Suomessa. Rakennus on tehokas, turvallinen ja viihtyisä. Se huomioi Powerin konseptin ja ilmentää ketjun vahvaa brändiä.

Powerin tontti sijoittuu maakunta- ja yleiskaavassa esitetylle Oulun seudun laatukäytävälle. Alueen rakennusten on oltava suunnittelultaan ja toteutukseltaan erityisen korkeatasoisia. Powerin rakennus on massaltaan yksi kokonaisuus. Se ottaa vahvasti paikkansa vilkkaassa risteyksessä. Tontti on pieni, mutta toiminnot ja logistiikka on saatu hyvin ratkaistua.

Julkisivujen päämateriaali on mustanharmaa pelti. Sisäänkäyntiä on korostettu valkoisella rei`itetyllä alumiinilevyllä, mustalla valaistulla portaalilla sekä suurilla valomainoksilla. Massallinen kokonaisuus, arkkitehtuurin selkeys ja värimaailma jatkuvat sisäpuolella. Mustat tai tummanharmaat lattiat, seinä ja katto luovat tehokkaan taustan myytäville tuotteille. Valkoiset kalusteet ja tähtitaivasta muistuttava spottivalaistus tuovat valoisuutta. Powerin oranssit yksityiskohdat toimivat tehosteina.