Johanna Vartiainen

Arkkitehti // rakennusinsinööri, Oulu

Olen Kuopiosta kotoisin oleva, opintojeni loppusuoralla oleva arkkitehtiopiskelija. Tulin ensimmäisen kerran kesätöihin UKI Arkkitehdeille vuonna 2018 ja viihdyin täällä niin hyvin, että vietin täällä myös seuraavat kesäni ja syksyllä 2020 aloitin osa-aikaisena työntekijänä opintojeni ohessa. Aikaisemmalta koulutukseltani olen infrapuolen rakennusinsinööri, mutta pitkäaikaiset haaveet arkkitehdin ammatista veivät minut lopulta mennessään ja päädyin alalle opiskelemaan. Olen ollut päätökseeni tyytyväinen ja uskon, että insinöörikoulutuksesta on ollut minulle paljon apua myös arkkitehtuurin alalla.

UKIlla työskentelen pääsääntöisesti sairaalahankkeiden parissa. Kenties juuri insinööritaustani takia koen sairaalasuunnittelun erityisen mielenkiintoiseksi, sillä siinä yhdistyvät tekniikka ja arkkitehtuuri, toiminnallisuutta unohtamatta. Haastavissa sairaalahankkeissa suunnittelutyön tekeminen on ollut antoisaa ja opettavaista huippuammattilaisista koostuvassa työporukassa.

Harrastuksellisena intohimonani on painonnosto ja vapaa-ajalla minut löytääkin todennäköisimmin kuntosalilta. Olen erittäin eläinrakas ja haaveilen, että voisin joskus tehdä hyväntekeväisyystyötä rescue-koirien auttamiseksi.

Yhteystiedot
p. 050 535 3795
johanna.vartiainen@ukiark.fi