Tamara Louis

Rakennustekniikan DI // Ympäristövastaava, Oulu

Tulin UKIlle harjoittelijaksi marraskuussa 2013. Puhuin silloin suomea erittäin vähän, mutta mahtavien työkavereiden avulla olen oppinut sekä arki- että ammattikielen ja olen kehittynyt työssäni. Arvostan työyhteisöämme monin tavoin, erityisesti sen halua kehittää toimintaansa. Toimistomme osallistuu usein suuriin investointiprojekteihin, mutta kuitenkin sisäinen ilmapiirimme on säilynyt hyvin ystävällisenä ja jopa perhemäisenä.

Varsinainen tutkintoni on insinööripuolelta, mutta opiskelen pikkuhiljaa arkkitehtuuria ja vuosien varrella olen tehnyt suunnitelmia luonnossuunnitelmista toteutusvaiheeseen eri kokoisissa projekteissa. Työssäni yritän löytää parhaat ratkaisut, jotka tyydyttävät asiakkaita, huomioivat ympäristön ja samalla täyttävät viralliset vaatimukset. Tavoitteenani on luoda tiloja ja rakennuksia, joissa ihmisillä on hyvä olla.

Olen vetänyt kestävän kehityksen tiimiä yrityksessämme vuodesta 2022 alkaen. Kehitystiimin veto oli loistava tarjous, johon tartuin välittömästi, koska ympäristöasiat ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Oma muuttoni Suomeen sai lähtösysäyksensä ”Barentsin alueen ekologiset ongelmat” -seminaarista. Nyt tuntuu, että ympyrä on sulkeutunut ja pääsen vihdoin omassa työssäni vaikuttamaan ympäristöasioihin.

Harrastan kestävyysjuoksua tunturi- ja vuorimaisemissa. Vapaa-aikaani vietän tyttäreni kanssa, hyvän ruuan ja musiikin parissa ystävieni seurassa, verkostoitumassa tai luonnon helmassa.

Yhteystiedot
p. 046 923 0372
tamara.louis@ukiark.fi