Tiina Toratti

Arkkitehti, Helsinki

Pidän suurista pitkäjänteisyyttä vaativista projekteista ja tiimityöskentelystä. Olen saanut kokemusta sairaaloiden, kauppakeskusten, rautatieaseman ja erilaisten julkisten tilojen ja toimistotilojen suunnittelusta. Asiakkaat ovat kiittäneet minua erityisesti työskentelystäni käyttäjien kanssa.

Aloitin elokuussa 2020 UKIn Helsingin toimistolla. UKIlla minua viehättää perheyrityksen henki ja suunnitteluprojektien monialaisuus. Työskentelin aikaisemmin Oulun toimistolla vuosina 2008 – 2011. Arkkitehtiopiskelijana ja vastavalmistuneena arkkitehtina sain UKIlla kokea, millaista on saada tukea ja oppia kollegoilta ja miten tehdä työtä tiimissä. Tästä kiitollisena haluan itsekin edistää oppimista, yhteistyötä ja ystävällistä vuorovaikutusta. Olen innostunut ja avoin oppimaan uusia asioita, työtapoja ja työvälineitä.

Käyn ennen töihin saapumista usein astangajoogassa ja siksi kohtaat minut hyväntuulisena. Elementtejäni ovat tuli ja vesi, joten rakastan uimista, lämpöä ja aurinkoisia päiviä. Olen sosiaalinen ja utelias mutta sen vastakohtana tarvitsen myös yksinoloa ja tilaa luovuuden ruokkimiseen. Kuunteleminen ja empatia ovat minun supervoimiani.

Joogan lisäksi valokuvaan, matkustan, opettelen kieliä ja kaupunkiviljelen lavatarhaa. En koskaan kyllästy lenkkeilemään kaupunki- ja rantakalliomaisemissa.

Yhteystiedot
p. 050 463 8991
tiina.toratti@ukiark.fi