Ulla Passoja

Aluejohtaja, UKI Pohjoinen // Varatoimitusjohtaja // Arkkitehti, tuotantotalouden DI // Osakas, Oulu, Rovaniemi

Olen työskennellyt UKI Arkkitehdeilla vuodesta 2012 ja olen saanut olla mukana monissa mielenkiintoisissa hankkeissa konseptisuunnittelusta korjausrakentamishankkeisiin. Vahvuuksiani suunnittelijana ovat ennakkoluulottomien ratkaisujen etsiminen sekä kokonaisuuksien hallinta. Lähtökohtani suunnittelulle on luoda rakennuksia, jotka vastaavat käyttäjän tarpeisiin ja jotka ovat ympäristönsä kanssa tasapainossa. Minua inspiroivat ihmisten välinen yhteistyö, ratkaisujen kestävyys ja visuaaliset asiat. Voin helposti allekirjoittaa UKI Arkkitehtien arvot yhteistyöstä, käyttäjälähtöisyydestä, kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta.

Suunnittelutyön lisäksi toimin yrityksemme varatoimitusjohtajana ja vastaan henkilöstön ja suunnittelumenetelmien kehittämisestä. Tuotantotalouden Diplomi-insinöörin koulutukseni sekä aikaisempi kokemukseni työskentelystä kasvavassa teknologiayrityksessä antavat hyvän pohjan tähän työhön. Haluan olla mukana varmistamassa, että UKI Arkkitehdit on asiakkaillemme varma ja laadukas valinta myös tulevaisuudessa ja että työyhteisömme ilmapiiri säilyy inspiroivana.

Minun perheeseeni kuuluu mies, kolme kouluikäistä lasta sekä hännänhuippuna koira. Vaikka olen intohimoinen työihminen, haluan jättää levollista aikaa myös perheelleni, ystäville sekä omalle luontoliikunta-harrastukselleni ja haaveilulle.

Yhteystiedot
p. 044 201 1564
ulla.passoja@ukiark.fi