Konetehdas – Jukola neuvottelutilojen saneeraus

Helsinki 2020 436,00 brm² ABB Oy Korjausrakentaminen

ABB Konetehdas – Jukola, Neuvottelutilojen saneeraus

ABB Oy:n Helsingin Pitäjänmäessä sijaitsevan Konetehtaan Jukolan neuvottelutila-alue saneerattiin kokonaisuudessaan. Jukolan aulatilat ja siihen liittyvät neuvottelutilat, sekä auditorio päivitettiin tähän päivään. Lisäksi kolme neuvottelutilaa yhdistettiin ja erotettiin Jukolan alueesta tuotannon testitilaksi.

Saneeraus- ja muutostöinä Jukolan olemassa olevia väliseiniä, alakattoja, sekä korotettua lattiaa aulasta ja auditoriosta purettiin. Tiloihin tuotiin lasiseiniä- ja ovia joilla saatiin tilaan lisää avaruutta. Kaikki pintamateriaalit, kiintokalusteet, varusteet ja irtokalusteet uusittiin. Myös talotekniikkaa uusittiin.

Auditorion ja aulan väliin rakennettiin uutena elementtinä siirtolasiseinä. Lasiseinän avulla auditorio ja aula voidaan yhdistää tarpeen vaatiessa yhtenäiseksi tilaksi, sekä jakaa erilleen. Uusilla pintamateriaaleilla ja uudella irtokalustuksella neuvottelutila-alue saatiin päivitettyä vastaamaan kokonaisuutena paremmin nykypäivän tarpeisiin. Värimaailma koostuu salvianvihreästä, eteisen ja neuvottelutilojen alakattojen tammirimoituksesta ja vaaleista irtokalusteväreistä.