Naakeli kortteli

Oulu 19 515,00 brm² Temotek Oy

Naakeli-kortteli sijaitsee Oulun Toppilansalmessa meren välittömässä läheisyydessä upeiden ulkoilumaisemien ympäröimänä. Kortteli koostuu kuudesta kerrostalosta. Valkoisista matalammista nelikerroksisista kerrostaloista korttelin reunalla ja kolmesta kahdeksan kerroksisesta pistetalosta korttelin sisäpuolella. Korttelin reunalla olevat talot ovat valkoiseksi rapattuja.
Sisäpuolen korttelin kolme korkeaa taloa ovat tiilipintaisia ja jokainen niistä on yksilöllisen värinen luoden kortteliin eloa ja identiteettiä.


Naakeli-korttelissa on asuntoja pienistä yksiöistä aina isompiin kattohuoneistoihin saakka. Meren ja Oulun suistomaisemien läheisyys antaa asukkaille upeat maisemat kotiensa ikkunoista. Pysäköinti on maanpäällä sekä pysäkointihallissa korttelin keskellä.


Korttelin rakennukset ovat Temotek Oy:n rakentamia ja osaa taloja hallinnoi TA-yhtymä sekä Joo kodit. Korttelin valmistuneet kohteet ovat: As Oy Mallasmaisteri (2 taloa), Kiinteistö Oy Oulun Satamatie 15 sekä As Oy Oulun Huvilapuutarha.


Korttelin taloista neljä on valmistunut, loput kaksi valmistuvat vuoden 2023 aikana.