UKI Workflow -Työympäristösuunnittelu

Ihmiset ovat työyhteisösi sydän ja työtilat työyhteisösi koti

Me UKI Arkkitehdeilla uskomme siihen, että ihmiset ovat työyhteisön sydän ja työtilat ovat työyhteisön koti. Työympäristö on fyysinen paikka, jossa on tilaa keskittymistä vaativalle työlle, tilaa yhteisille keskusteluille ja tilaa kohtaamisille.

Toimiva työympäristö muodostuu tiloista, joissa työskentely on tehokasta ja sujuvaa. Työn eri vaiheita tukevat tilat ovat monikäyttöisiä, oikein mitoitettuja sekä kestävät aikaa. Ennen kaikkea työympäristö on paikka, jossa yrityskulttuuri, arvot, yrityksen brändi ja yhteinen tekemisen tapa herää eloon.

Tiedätkö, kuinka monta tuntia vietämme töissä elämämme aikana?

Suomalainen ihminen tekee keskimäärin 50 000 tuntia työtä elämänsä aikana. Ei siis ole samantekevää missä, miten ja kenen kanssa työpäiväänsä viettää. Työn tekemisen tapa on murroksessa nyt ja maailma ympärillämme muuttuu.

Yritykset ovat uusien haasteiden edessä: Kuinka saada työntekijät valitsemaan yrityksen toimitiloissa työskentely ja viihtymään siellä? Kuinka varmistaa, että työpaikalla on parhaat mahdolliset olosuhteet erilaisten työtehtävien tekemiselle? Kuinka houkutella uutta osaamista taloon? Vastauksen saat katsomalla ympärillesi.

Työympäristösuunniteltu toimistotila suojeltuun rakennukseen kuvassa äänieristetty neuvottelutila ja käytävätilasarja
Työympäristösuunniteltu toimistotila suojeltuun rakennukseen kuvassa erikoisvalmisteinen istuinpenkki

Kuinka kehitämme tiloja yhdessä?

Me UKI Arkkitehdeilla teemme tilaa työlle. Suunnittelemme yhdessä loppukäyttäjiä osallistaen yrityksesi näköiset, kokoiset ja tuntuiset työtilat.

Osallistava ja oikea-aikainen toimintatapamme varmistaa, että valittu käyttäjäryhmä on aktiivisesti mukana vaikuttamassa tilojen suunnitteluun alusta loppuun. Kun käyttäjät tulevat kuulluksi työympäristön suunnitteluprosessin aikana, lopputulos on työyhteisön toimintatapoihin sopiva.

Osallistamisen tueksi havainnollistamme suunnittelua 3D virtuaalitilassa. Tämä helpottaa tilojen toiminnallisuuden hahmottamista ja vaihtoehtojen vertailua.

Miksi investoida työtiloihin?

Työympäristösuunniteltu toimistotila suojeltuun rakennukseen kuvassa iso neuvottelutila
Työympäristösuunniteltu toimistotila suojeltuun rakennukseen kuvassa äänieristetty pienneuvottelutila

Autamme yrityksiä luomaan tilaa työlle UKI Workflow työympäristösuunnittelulla. Olipa kyseessä uusi tai olemassa oleva tila, toteutamme suunnitteluprosessin alusta loppuun saakka osallistamisen keinoin.

Halusimme keskittyä oleellisiin ratkaisuihin, joilla saadaan työympäristöön tyylikkyyttä ja kodikkuutta. UKIn suunnittelijat saivat meidän toiveistamme todella hyvin kiinni. Vanhaa toimivaa säilytettiin ja kokonaisuutta täydennettiin käytettävyyttä parantavilla tarpeellisilla muutoksilla.

Työympäristön kehitys | Kaija Matikkala | Luova Työmaa

Lähdetäänkö yhdessä tekemään tilaa teidän työlle?