UKI Arkkitehdit kasvoi vahvasti – järjesteli toimintojaan uusiksi

UKI Arkkitehdit Oy eteni vahvasti vuoden 2015 aikana ja nosti liikevaihtonsa jo 3,6 miljoonaan euroon. Vuoden 2009 jälkeen yritys on lähes kaksinkertaistanut liikevaihtonsa. Varmistaakseen kasvunsa jatkumisen on UKI Arkkitehdit nyt järjestellyt uudelleen suunnitteluryhmiään ja toimintojaan sekä vahvistanut asiakasrajapinnassa toimivia voimavarojaan.

Muutosten avulla yritys haluaa ennen kaikkea entisestään tehostaa ja sujuvoittaa asiakkaidensa palvelua.

Toteutettujen järjestelyjen myötä UKI Arkkitehteihin on muodostettu uusi alue ja asuntosuunnitteluryhmä. Tämä kuvastaa yrityksen vahvaa panostusta tälle sektorille. Toki yritys on jo ennestään tehnyt paljon muun muassa maankäytön suunnittelua. Ryhmän vetäjänä on aloittanut Janne Karjalainen, joka samalla toimii yrityksen Jyväskylän-toimiston johtajana.

Aikaisempi julkisen sektorin ryhmä on nyt muutettu oppimisympäristöt ja kulttuuri -suunnitteluryhmäksi. Kolme muuta ryhmää ovat edelleen sairaalasuunnittelu, teollisuussuunnittelu sekä liike- ja toimitilasuunnittelu.
Suunnitteluryhmien vetäjiä ovat Raija-Liisa Miesmaa (sairaalat), Pentti Komulainen (teollisuus), Janne Karjalainen (alue ja asunnot), Kimmo Mansisto (liikkeet ja toimitilat) sekä Pauli Koivisto (oppimisympäristöt ja kulttuuri).

Näiden lisäksi suunnitteluryhmien myyntiin ja markkinointiin osallistuvat etenkin Teuvo Tuorila (sairaalat), Kimmo Turpeenniemi ja Ari Ronkainen (teollisuus), Sasu Alasentie ja Vesa-Pekka Kiiskinen (alue ja asunnot), Timo Tyynismaa (liikkeet ja toimitilat) sekä Ulla Passoja (oppimisympäristöt ja kulttuuri).

UKI Arkkitehdit on myös uudistanut johtoryhmänsä kokoonpanoa. Nyt johtoryhmässä ovat mukana toimitusjohtaja Mikko Heikkinen sekä Kimmo Mansisto, Kimmo Turpeenniemi ja Timo Tyynismaa.

Yrityksen palveluksessa on 43 henkilöä, joista osa-aikaisia on kaksi.

uki-villasukat