UKI Arkkitehdit Oy ja Arkkitehtitoimisto Matti Onkalo Oy yhteistyöhön

UKI Arkkitehdit Oy ja Arkkitehtitoimisto Matti Onkalo Oy ovat sopineet yhteistyöstä Keski-Suomen alueella. Yhdistämällä voimansa, osapuolet pystyvät palvelemaan asiakasryhmiään entistä paremmin.

”Tarkoituksemme on päästä lähelle asiakkaitamme ja pitää huolta heidän kaikista tarpeistaan mahdollisimman nopeasti”, valottaa UKI Arkkitehtien toimitusjohtaja, arkkitehti Mikko Heikkinen. ”Arkkitehti Matti Onkalon erinomainen paikallistuntemus ja laaja kokemus erilaisissa hankkeissa, antaa yhteistyöllemme vakuuttavan pohjan.”

Matti Onkalo tunnetaan Jyväskylän seudulla pitkään toimineena ammattitaitoisena arkkitehtina. Hän on suunnitellut useita liike-, toimisto- ja asuinrakennuksia ja peruskorjauksia, mm. Tourulan Kivääritehtaan ja Kauppakeskus Tawastin muutos- ja laajennustyöt.

Jo kolmannessa sukupolvessa toimiva oululainen yli 30 arkkitehtia työllistävä UKI Arkkitehdit Oy tunnetaan niin koti-, kuin ulkomaisista kohteistaan. Esimerkiksi juuri valmistunut Seinäjoen keskussairaalan laajennus Y-talo, Nokian Oulun tutkimuskeskus, Varkauden Navitas 2 sekä Stora Enson Ostrolekan paperitehdas ja voimalaitos Puolassa ovat UKI Arkkitehtien suunnittelemia. UKI Arkkitehdeilla on vahvaa erikoisosaamista terveydenhuoltoon ja energia- ja prosessiteollisuuteen liittyvissä hankkeissa sekä toimisto- ja liiketilojen suunnittelussa ja peruskorjaamisessa. Lisäksi yhtiö on kehittänyt käyttäjälähtöisen 3D-virtuaaliteknologiaa hyväksikäyttävän ”VALO” – suunnittelumenetelmän.

”VALO” menetelmä
www.mattionkalo.fi