UKI Arkkitehtien Helsingin-toimistossa juhlittiin

UKI Arkkitehdit on toiminut Helsingissä vuodesta 2017, jolloin yritys osti Arkkitehtitoimisto Arknovan liiketoiminnan. Arknova sulautui UKI Arkkitehteihin alkuvuodesta 2019. UKI Arkkitehtien henkilöstö on kasvanut Helsingissä voimakkaasti viime vuodesta lähtien, joten uudet toimitilat tulivat tarpeeseen.

Kuun vaihteessa vietettiinkin Urho Kekkosen katu 4-6:ssa UKI Arkkitehtien uusien toimitilojen avajaisia. Vieraita kävi paikalla reilusti yli sata, ja tunnelma oli hyväntuulinen ja innostunut. Erityisesti toimiston oma virtuaalitila CAVE ihastutti vieraita. Uudet toimitilat sijaitsevat perinteikkään rock-klubi Tavastian vieressä kuudennessa kerroksessa. Helsingin toimiston vetäjä Mikko Kaira kertoo, että vanha toimistotila remontoitiin yksitilaiseksi, valoisaksi ja avaraksi arkkitehtitoimistoksi. ”Tänne on joka aamu todella mukavaa tulla töihin”, Kaira kommentoi.

UKI Arkkitehtien Helsingin-toimistolla on kattavaa osaamista koulu-, asunto- ja aluesuunnittelusta, sekä teollisuuskohteiden ja toimitilojen suunnittelusta niin uudisrakentamisen kuin korjausrakentamisen puolella. ”Erityisen ylpeitä olemme meidän uusista monisukupolvisista asuinkorttelikohteistamme, joissa yhdistyvät vanhemman väen ja lasten maailmat ja toiminnat aivan uudella tavalla. Yksi näistä kohteista esitellään Tuusulan asuntomessuilla vuonna 2020”, kertoo Mikko Kaira. Toimiston oma virtuaalitila CAVE mahdollistaa vuorovaikutteisen suunnittelun, jossa tilaaja ja käyttäjä osallistetaan hankkeeseen jo suunnittelun alkuvaiheessa.

UKI Arkkitehtien toimitusjohtaja Mikko Heikkinen on myös tyytyväinen Helsingin-toimiston kasvaneeseen tiimiin sekä loistavalla paikalla sijaitsevaan toimistoon.

”Kykenemme nyt palvelemaan asiakkaitamme maanlaajuisesti entistä paremmin. Erityisesti sairaalasuunnittelussa meillä onkin parhaillaan erittäin mielenkiintoiset vaiheet käynnissä Laakson Yhteissairaalan ja Silmäsairaalan tiimoilta.”

Mikko Heikkinen, UKI Arkkitehdit Oy