Elina Ranta

Asiakkuus- ja myyntijohtaja // KTM, Oulu

UKI Arkkitehdeilla päätehtäväni on huolehtia tarjoustoiminnan, myynnin ja asiakkuuksienhoidon prosesseista ja niiden kehittämisestä. Vastaan myös UKIn yritysviestinnän ja markkinoinnin kokonaisuudesta ja tukitoimintojen johtamisesta. Pyrin tuomaan pitkän kokemukseni liiketoiminnan, myynnin ja asiakkuuksien johtamisesta eri toimialoilta hyödyksi yrityksen toimintaan ja koko suunnitteluporukan tueksi. On upeaa saada työskennellä moniammatillisissa tiimeissä ja oppia uutta lähes joka päivä osana ukilaisten joukkuetta!

Olen vahvasti visuaalinen ihminen ja estetiikka eri muodoissaan on minulle lähellä sydäntä. Analyyttisyys ja toisaalta asioiden yhdistely ennakkoluulottomasti toisiinsa vetävät minua vahvasti erilaisten innovaatioiden pariin. UKI Arkkitehtien innovatiivisuus ja edelläkävijyys vuorovaikutteisessa suunnittelutyössä mm. VALO™ -menetelmän kautta puhuttelee minua ja on myös hyvä esimerkki yrityksen edelläkävijyydestä koko toimialalla – maailmanlaajuisesti. Tämä jos joku on innostavaa!

Jos sinua kiinnostaa yhteistyö UKI Arkkitehtien kanssa tai muuten vaan haluat tulla tutustumaan tai kuulla lisää, älä epäröi olla yhteydessä!

Yhteystiedot
p. 044 554 5819
elina.ranta@ukiark.fi