Piritta Pöllänen

Sisustussuunnittelija // Taiteen yo, Rovaniemi

Yrityskaupan myötä v. 2024 minusta tuli osa UKI Arkkitehtien Rovaniemen uuden toimipisteen henkilöstöä. Jatkan UKI arkkitehdeillä työtäni sisustus- ja arkkitehtisuunnittelun parissa. Aikaisemmin olen toiminut mm. yrityspuolen kalustemyynnissä myyntineuvottelijana ja tilasuunnittelijana.

Olen ollut mukana hyvin monenlaisissa julkisten organisaatioiden projekteissa huolehtien asiakaskontakteista sekä itse suunnittelusta, projektien kokonaisvaltainen hallinta on minulle tuttua. Etenkin sairaalakohteet, erilaiset toimisto- ja opiskeluympäristöt sairaalakohteet ovat minulle mieluisia suunnittelukohteita. Koen tärkeäksi tilojen ergonomian eri käyttäjäryhmien näkökulmista, myös tilan aistimiellyttävyys ja visuaalisuus ovat tärkeitä elementtejä. Olen hyvän työmoraalin omaava, vastuuntuntoinen, itseohjautuva ja monipuolinen tekijä, jolla on mainio värisilmä.

Vapaa-ajalla toimistotyön vastapainoksi haluan olla aktiivinen ja liikunkin paljon pitääkseni itseni hyvässä fyysisessä kunnossa. Ryhmäliikunnan ohjaamisen kautta saan energiaa päiviini ja jaan liikkumisen iloa samalla myös muille. Tämän rinnalla teen salitreenejä ja rentoudun luonnossa kävellen ja mikä ettei vuoren päälle vaeltaen nauttimaan ihanista maisemista. Luonto, ystävien seura, hyvä ruoka, musiikki, elokuvat ja sarjat ovat minulle arjen iloja sekä keinoja rentoutua.

Yhteystiedot
p. 040 620 7069
piritta.pollanen@ukiark.fi